3Start

Aktuella Projekt

En pålitlig och professionell partner för nybyggnation, ombyggnation och renoveringar. Vi ser till att ditt projekt lyckas och du drar nytta av vår mångåriga erfarenhet.

 

Nybyggnation

Om du har, eller inte har byggklar mark och går i byggnadstankar, tveka inte att kontakta oss.  Vi kan hjälpa till att hitta lämplig tomt via alla våra kontakter eller bygga på den mark du har klar. Låt oss ta hand om hela eller delar av processen när du ska bygga nytt. Vi ritar, projekterar och kan vara totalentreprenören som levererar ditt nya nyckelfärdiga hus, klart för inflyttning och trivsel.

Vi arbetar i CAD och Revit för att ta fram alla handlingar som behövs. Med oss som totalentreprenör behöver du inte samordna och planera med flera olika entreprenörsfirmor. Vägen till ditt nya hem blir enklare och trivsammare.

 

Seniorvillor

Seniorvillor är skapade för seniorer av seniorer vilket gör att man har lagt stort fokus på bekvämlighet, trygghet och låga driftskostnader. Arkitekturen gör att bostäderna blir både lättskötta och luftiga.

Vi är totalentreprenör för Seniorvillor i,

Stockholms Län

Södermanlands Län

Uppsala Län

Västmanlands Län

Östergötlands Län

Örebro Län

Gävleborgs Län

Tranås Kommun.

Ombyggnad & Renovering

Vi utför allt från mindre arbeten till ombyggnad och totalrenovering av både hus och lägenheter. Vi hjälper dig att både rita och projektera. För att ditt projekt ska löpa så problemfritt och lyckosamt som möjligt sköter vi samordning av bygg med elektriker och VVS-installatörer.

 

Badrum

Vi kan hjälpa dig att rita och projektera ditt nya badrum. Med oss som entreprenör behöver du bara hålla kontakt med en partner, vi sköter allt som behöver göras och samordnas. Vi har självklart Våtrumsbehörighet enligt Byggkeramikrådets branschregler. Arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt med godkända tätskiktssystem och i övrigt lämpliga materiel och konstruktioner.

Vi samarbetar enbart med certifierade och auktoriserade El- och VVS-företag och använder alltid extern besiktningsman för kundens trygghet.

Vi har väldigt duktiga plattsättare som klarar specialarbeten och som gör våra kunder väldigt nöjda med resultatet.

 

 

 VEROLD AB

Ledning och organisation har lång erfarenhet av olika slag entreprenader inom byggsektorn. Kärnverksamheten består av nyproduktion av Seniorvillor och byggtjänster i ett nära samarbete med Byggmax, men vi räknar även på fristående entreprenader och åtar oss både general- och totalentreprenader inom ROT och nybyggnation

Läs mer om badrumsrenoveringar 4

Kontakta oss!

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

 

Kontakta Verold!Telefon08-27 02 27Mailinfo@veroldbygg.se 

Tjänster

 

Om oss

Kontakt

Jobba hos oss

Renovera Badrum

Tillbyggnad &

Ombyggnation

Kontakta oss nu!

VEROLD AB, Domnarvsgatan 11, 163 53 Spånga, Tel. 08-27 02 27

Följ oss