3Start

Tjänster

 

Om oss

Kontakt

Jobba hos oss

Renovera Badrum

Aktuella Projekt

Tillbyggnad &

Ombyggnation

 

Kontakta Verold!Telefon08-27 02 27Mailinfo@veroldbygg.se 

Samarbetspartner

Vi strävar efter att leverera förstklassigt utförda tjänster med uteslutande kvalitetsmaterial. I denna strävan ser vi vikten av bra samarbetspartner och underleverantörer.

Hos oss är det en kontinuerlig process att utvärdera och söka samarbeten som tillför värde för våra kunder. Tillsammans med ByggMax hjälper vi kunder i Storstockholm och Uppsala att bygga och installera. Verold AB är en proffsig partner för stora och små byggprojekt. Vi är totalentreprenör för Seniorvillor och bygger välplanerade, marknära villor & parhus för seniorer. Läs mer om aktuella projekt med Seniorvillor under rubriken " Seniorvillor"

Våra tjänster

Vid ombyggnad, tillbyggnad eller renovering är VEROLD AB en trygg partner. Vi hjälper er med yrkesmässiga kunskaper och gedigen erfarenhet av liknande projekt. Läs mer om våra tjänster här >

Verold AB - nybyggnation, renovering, tillbyggnad & ombyggnation

VEROLD AB är ett bygg- och entreprenad-företag, med gedigen teknisk och yrkesmässig kompetens. Vår huvudsakliga verksamhet är nybyggnationer, renoveringar, ombyggnader och tillbyggnader, områden där vi har lång och stor erfarenhet. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag. Vi har ett nära samarbete med ByggMax och gör professionella hantverksjobb åt kunder i hela Stockholmsområdet och Uppsala under konceptet "Proffsbyggt".

Som totalentreprenör bygger vi praktiska, välplanerade villor och parhus med låga boende och driftskostnader. Funktionella och lättskötta hus som passar både yngre och seniorer. Läs mer om aktuella nybyggnationer av villor och parhus under rubriken "Pågående Projekt".

Nyproduktion

VEROLD AB är totalentreprenör för Seniorvillor. Tryggt, bekvämt, marknära och billigt boende i  välplanerade parhus & villor. Tillsammans med kommuner driver vi byggprojekt för att skapa effektiva och optimala hem för människor i alla åldrar. Praktiska enplanshus som kräver minimal underhåll och arbetsinsats.

Läs mer om Pågående projekt >

Välkommen på husesyn! Klicka på bilden ovan för att komma på en virtuell husesyn i ett av våra nyproducerade Seniorvillor i Hallstahammar. Mer information om hela projektet hittar du här >

Tillbyggnad

Ombyggnation

Renovera Badrum

Vi kan hjälpa dig att rita och projektera ditt nya badrum. Med oss som entreprenör behöver du bara hålla kontakt med en partner, vi sköter allt som behöver göras och samordnas. Vi har självklart Våtrumsbehörighet enligt Byggkeramikrådets branschregler. Arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt med godkända tätskiktssystem och i övrigt lämpliga materiel och konstruktioner.

Läs mer om badrumsrenovering >

Kontakta oss nu!

VEROLD AB, Domnarvsgatan 11, 163 53 Spånga, Tel. 08-27 02 27

Följ oss